Mezoterapia

Categorii: Pentru păr / Pentru corpul

Mezoterapia

Mezoterapia ajută la reprogramarea procesului și este una dintre cele mai eficiente proceduri anti-îmbătrânire.

Mezoterapia în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Schimbările de piele legate de vârstă sunt inevitabile, însă pot fi încetinite în mod semnificativ și chiar consecințele lor pot fi eliminate.

Mezoterapia ajută la reprogramarea procesului și este una dintre cele mai eficiente proceduri anti-îmbătrânire.

Această tehnică a fost dezvoltată în anii ’50 de un medic francez pe nume Michelle Pistor. Idea acestuia a fost că medicamentul trebuie administrat cât mai aproape de zona problematică.

În acest sens, mezoterapia a găsit cea mai largă aplicație, inclusiv în stomatologie, ginecologie, traumatologie. Însă direcția principală pentru dezvoltarea ulterioară a mezoterapiei a devenit anume medicina estetică.

Tratamentul pielii feței și corpului: elementele de bază ale mezoterapiei
Această procedură este considerată slab invazivă, deci, care nu dăunează pielii și practic nu provoacă disconfort.

Esența procedeului rezidă în faptul că specialistul selectează un întreg cocktail de ingrediente biologic active – aminoacizi, minerale, vitamine, peptide, capabile să rezolve cu succes anumite probleme.

Astfel de cocktail-uri sunt necesare pentru nutriția și întinerirea pielii. Ele ajută la stimularea producției de elastină și colagen și, la fel, întăresc metabolismul celular.

Tratamentul pielii feței și corpului cu mezoterapie ajută la rezolvarea altor probleme – metoda ameliorează pielea uscată, anihilează ridurile superficiale și petele de vârstă.

Injecțiile se pot face manual sau cu un aparat special. A doua opțiune este considerată mai eficientă. În orice caz, pentru acea procedură se folosesc ace ultra-subțiri, care pot intra în piele la o adâncime de 0,5-6 mm, în funcție de situația specifică.

Mezoterapia

Oferă Mezoterapia la prețuri accesibile pe corp și pe păr. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Mezoterapia

Această procedură este considerată slab invazivă, deci, care nu dăunează pielii și practic nu provoacă disconfort. Esența procedeului rezidă în faptul că specialistul selectează un întreg cocktail de ingrediente biologic active – aminoacizi, minerale, vitamine, peptide, capabile să rezolve cu succes anumite probleme.

Mezoterapia în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Însănătoșirea pielii: mezoterapie la Chișinău în Laboratorul Frumuseții ...

Cosmetologii noștri evidențiază următoarele avantaje ale mezoterapiei:

  • Lipsește amestecul brutal în procesele biochimice naturale. Substanțele utilizate pentru procedură nu sunt străine organismului. Ele reprezintă un „material de construcție” necesar pielii pe care organismul cu timpul îl produce în cantități tot mai mici, pe când mezoterapia ajută la rezolvarea acestei probleme.
  • Posibilitatea de a livra substanțele active direct în zona problematică pentru a porni procesele de regenerare. Acești compuși pătrund mult mai adânc decât cei conținuți chiar și în creme și măști de cea mai înaltă calitate.
  • Perioadă scurtă de recuperare după efectuarea procedurii.
  • Lipsa dependenței de preparatele medicinale.
  • Posibilitatea reducerii senzațiile neplăcute. Datorită acelor ultra-subțiri, riscul traumării vaselor a capilare și a terminațiilor nervoase se exclude. În plus, metodica nu produce hematomele și indurații.

În același timp, și cocktailurile propriu-zise, și echipamentele injectabile sunt certificate și în ansamblu îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță.

Indicații și contraindicații...

La mezoterapie recurgem nu doar în prezența unor modificări cutanate legate de vârstă, ci chiar și în cazurile unei simple insuficiențe sezoniere de vitamine. Această procedură va fi utilă pentru remedierea consecințelor peeling-ului radical sau chirurgiei plastice.

Contraindicațiile pentru ea sunt coagularea slabă a sângelui și diferite patologii ale sistemului cardiovascular. ea nu poate fi aplicată în timpul sarcinii sau în perioada alăptării. În prezența bolilor virale însoțite de temperatură, va trebui să aștepțați un timp recuperarea organismului.

Galerie

Mezoterapia în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!