Microneedling cu aparataj

Categorii: Pentru fața

Microneedling cu aparataj

Microneedling este o procedură cosmetică care devine tot mai populară. Ea presupune de fapt introducerea preparatelor biologic active sub piele, cu ajutorul unui mănunchi de ace microscopice.

Microneedling cu aparataj în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Microneedling este o procedură cosmetică care devine tot mai populară. Ea presupune de fapt introducerea preparatelor biologic active sub piele, cu ajutorul unui mănunchi de ace microscopice.

Într-un anumit sens, microneedlingul se aseamănă cu mezoterapia – în ambele cazuri procedurile sunt necesare pentru a livra substanțele active în zona problematică prin injectare.

Cu toate acestea, Microneedlingul este considerat mai relevant, deoarece provoacă mai puține senzații neplăcute și, prin urmare, este potrivit chiar și pentru cei cu pielea foarte sensibilă și subțire. De notat că microtraumele propriu-zise stimulează formarea în organism a colagenului.

Întinerirea pielii faciale: principiile de bază ale Microneedling-ului
Mai întâi de toate, pacientul este consultat de specialistul nostru. În timpul examinării, medicul identifică zonele problematice ale pielii și, de asemenea, află dacă există vreo contraindicație pentru această procedură. Apoi, pielea este curățată și se aplică o anumită compoziție pe baza recomandărilor cosmetologului (de exemplu, aceasta poate reprezenta medicamente antiinflamatorii sau medicamente pentru eliminarea pigmentări, precum și seruri care conțin antioxidanți sau compuși chimici necesari pentru producerea colagenului).

Apoi se recurge la un masaj folosind un dispozitiv special, așa-numitul dermapen, adică un fel de stilou dotat cu ace miniaturale. Acest dispozitiv este necesar pentru a asigura o acțiune punctiformă asupra zonelor problematice ale pielii. În cele din urmă, după această procedură, pielea este din nou curățată și serul se aplică pentru a asigura o hidratare suplimentară. După aceasta, se pune pe față o mască calmantă. Procedura durează aproximativ o oră.

Microneedling cu aparataj

Oferă o procedura pe față microneedling la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Microneedling cu aparataj

Procedura este recomandată drept una eficientă contra acneei. De asemenea, cosmetologul nostru cu Microneedling-ul elimină cicatricile..

Microneedling cu aparataj în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Avantajele microneedlingului...

Această procedură prezintă o serie de avantaje:

  • Întinerirea pielii faciale și obținerea rezultatelor evidente într-o perioadă scurtă de timp. Metoda în cauză se aplică nu doar pentru pielea feții. Microneedling vă ajută să luptați cu asemenea probleme precum celulita, vergeturile etc.
  • O perioadă de recuperare rapidă după procedură (1-2 zile).
  • Lipsa senzațiilor neplăcute. Chiar și pacienții cu pielea foarte sensibilă nu vor solicita anestezie.
  • Efect de lungă durată, datorită căruia un curs de proceduri, cu 5-6 vizite la medic, este suficient pentru o lungă perioadă de timp.
  • Fără efecte adverse.

Ce-i drept, pentru a obține netezirea ridurilor, este necesară respectarea strictă a regulilor care presupun consultația unui cosmetolog cu experiență, dacă este necesar, investigații suplimentare, iar după procedura propriu – zisă, pentru un timp de exclus solarul și sauna, deasemenea contactul direct cu razele și utilizarea cosmeticii decorative. Contactați Laboratorul Frumuseții, specialiștii noștri vor oferi consultații detailate pe orice temă.

Netezirea ridurilor cu Microneedling: indicații și contraindicații

Microneedlingul cu aparate are aceleași indicații ca și mezoterapia. Este prescris pentru pielea uscată, în cazul lipsei de vitamine, contra ridurilor superficiale pe față pentru lupta cu „coaja de portocală” pe șolduri, precum și împotriva striaților.

Procedura este recomandată drept una eficientă contra acneei. De asemenea, cosmetologul nostru cu Microneedling-ul elimină cicatricile.

Contraindicații standard – coagulare slabă a sângelui, prezența unor boli de piele, cum ar fi dermatita atopică și psoriazis, rozacee, inflamațiile cauzate de infecții bacteriene. Procedurile sunt contraindicate în perioada sarcinii sau alăptării.

Galerie

Microneedling cu aparataj în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!