Miostimularea facială

Categorii: Pentru fața

Miostimularea facială

La Chișinău, una din cele mai practicate metode este miostimularea facială. Estimările demonstrează eficiența înaltă a acestui procedeu. Cu atât mai mult că efectul liftingului este obținut fără intervenție chirurgicală.

Miostimularea facială în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Muschii faciali mimici au o caracteristica importanta. Ei nu sunt fixați între oase, precum mușchii corpului, ci de la un capăt sunt atașați de piele.

Pe de o parte, anume acest lucru asigură omului o mimică bogată. Însă, pe de altă parte – anume aceasta devine cauza apariției ridurilor faciale. Astăzi, pentru a elimina problema nominalitzată luptă mai multe tehnologii diferite: La Chișinău, una din cele mai practicate metode este miostimularea facială. Estimările demonstrează eficiența înaltă a acestui procedeu. Cu atât mai mult că efectul liftingului este obținut fără intervenție chirurgicală.

Netezirea ridurilor cu miostimulare facială
Întinerirea pielii cu aparate este o ramură destul de reprezentativă a cosmetologiei moderne. Miostimularea feței este doar una dintre componentele sale, dealtfel, destul de populară, deoarece această metodă este considerată nedureroasă.

De fapt, în acest caz, pielea este expusă impulsurilor de curent electric de putere și tensiune mică, generat de dispozitive speciale. Însăși dispozitivul are un aspect exterior destul de primitiv: el reprezintă un bloc de alimentare la care sunt conectați electrozii. Însă tehnica utilizată este destul de complicată, deoarece este foarte important să știi ce zone și cum trebuie acționate pentru a stimula munca mușchilor faciali. În plus, în fiecare caz aparte, va fi necesară selectarea individuală a puterii curentului și diapazonul de frecvență, astfel ca acestea să netezească ridurile.

Astfel, specialistul care operează cu aparatul trebuie să aibă o înaltă calificare. Laboratorul frumuseții angajează profesioniști cu experiență care pot rezolva cele mai complexe probleme asociate cu aplicarea acestei tehnici.

Miostimularea facială

Oferă miostimularea facială la prețuri accesibile pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Miostimularea facială

Miostimularea electrică ajută la netezirea ridurilor, previne re-formarea lor, întărește țesuturile care sunt considerate întotdeauna cele mai slabe – aceasta este zona pleoapelor inferioare și superioare.

Miostimularea facială în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Medicina viitorului: miostimularea ca o procedură mult-promițătoare...

Avantajul acestei tehnici rezidă în siguranța ei absolută. Miostimularea electrică ajută la netezirea ridurilor, previne re-formarea lor, întărește țesuturile care sunt considerate întotdeauna cele mai slabe – aceasta este zona pleoapelor inferioare și superioare.

Datorită acestui lucru, ridurile nu doar că sunt netezite, dar scade și pufulețea, cearcănele negre din jurul ochilor dispar.

Miostimularea este, în primul rând, o medicină anti-îmbătrânire. Ea ajută la netezirea ridurilor faciale. Dar este folosită și pentru a rezolva și alte probleme, precum prezența celei de-a doua bărbii, a pielii flacide și creșterea țesutului adipos în jurul ochilor.

Procedura necesită o pregătire destul de atentă...

Procedura necesită o pregătire destul de atentă. Asigurați-vă că faceți la început un peeling calitativ. Specialistul clinicii noastre selectează locuri pentru atașarea electrozilor ținând cont de situația specifică și în așa mod, încât procedura să nu fie dureroasă.

O sesiune de miostimulare durează 20-30 de minute, după care se aplică pe piele o cremă specială. În timpul procedurii, pe piele se simte doar o ușoară senzație de furnicare. Ședințele se desfășoară la fiecare 2-3 zile. Durata cursului este în medie de 10-15 sesiuni, dar specialistul nostru va ajusta cu siguranță numărul de proceduri în funcție de situația specifică, dacă există o astfel de necesitate.

Galerie

Miostimularea facială în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!