Epilare cu laser

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Epilarea cu laser

este o metodă inovatoare modernă de a scăpa de părul nedorit. Posibilitatea de a expune picioare frumoase, evitând bărbieritul frecvent, pielea de catifea perfect delicată, fără păr de prisos — toate acestea sunt posibile dacă faceți epilarea cu laser.

Depilarea în
„Laboratorul frumuseții”

Centrul de Medicină Estetică

oferă epilarea la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Pentru efectuarea epilării

se folosește un aparat modern de ultimă generație, care este recunoscut drept STANDARDUL DE AUR al cosmetologiei. Acțiunea echipamentului se bazează pe distrugerea foliculului de păr cu ajutorul efectului termic. Aparatul nu elimină cauzele creșterii nedorite a părului. În timpul procedurii, laserul nu afectează țesuturile din apropiere, acționând direct asupra foliculului.

Epilarea în Chișinău

se realizează folosind o tehnologie unică care oferă rezultate maxime. În timpul procedurii, se folosesc unde de o anumită lungime care sunt inofensive pentru orice tip de piele. Procedura va fi efectuată de un specialist cu experiență al centrului, care controlează puterea bliț-urilor și durata expunerii la laser. În timpul procedurii, arsurile pe piele sunt excluse.

Aparatul îndepărtează

chiar și părul întunecat de pe pielea deschisă, drept rezultat – absența completă a părului nedorit în zonele delicate ale corpului. După procedură este exclusă roșeața pielii, apariția petelor de pigment și alte manifestări nedorite.

Epilare cu laser

Procedura va fi efectuată de un specialist cu experiență al centrului, care controlează puterea bliț-urilor și durata expunerii la laser. În timpul procedurii, arsurile pe piele sunt excluse.

Epilarea cu laser

oferă epilarea la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Epilarea cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Pentru a obține efectul dorit...

Pentru a obține efectul dorit, sunt necesare aproximativ 5-6 proceduri. Cu fiecare procedură, rezultatul va fi și mai eficient, dar deja în procesul primei sesiuni, aparatul este capabil să elimine până la 30% din foliculii de păr. După fiecare procedură, se face o pauză timp de 4-6 săptămâni.

Epilarea cu laser este foarte solicitată...

În ultimul timp, epilarea cu laser este foarte solicitată nu numai în rândul femeilor, ci și în rândul bărbaților. Procedura de epilare oferă un aspect îngrijit al zonei delicate și o îngrijire confortabilă a pielii. Este deosebit de actual serviciul de îndepărtare a excesului de păr în sezonul cald în ajunul sezonului de scăldat. Epilarea vă permite să vă puneți un costum de baie deschis și să expuneți picioare frumoase pe care nu există păr.

Pregătirea pentru procedură...

Epilarea în ”Laboratorul frumuseții”: pregătirea pentru procedură
Cu 5-12 ore înainte de procedură, părul din zona dorită este bărbierit cu un aparat de ras. Mai întâi trebuie să abandonați utilizarea diverselor scraburi și creme.
Dacă luați un antibiotic, atunci procedura se poate face la numai la 2 săptămâni după finisarea administrării medicamentului.
După procedură, este interzis să expuneți pielea la lumina soarelui intens timp de 2 săptămâni, precum și să vizitați sauna.

Contraindicații...

Procedura nu este efectuată în caz de:

  • prezență a unei boli infecțioase a pielii;
  • diabet zaharat sever;
  • administrarea de antibiotice;
  • prezența neoplasmelor;
  • alergii.

Pielea mătăsoasă și catifelată...

Dacă doriți ca pielea dvs. să devină mătăsoasă și catifelată, fără păr suplimentar și să rămână netedă pentru o lungă perioadă de timp, epilarea cu laser în centrul de cosmetologie va fi cea mai bună opțiune pentru a vă atinge obiectivul.

După procedură...

După procedură, pielea devine deosebit de fină la atingere, nu este expusă procesului inflamator și iritării.

Galerie

Depilarea în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!