Liftingul fibrelor

Categorii: Pentru corpul

Liftingul fibrelor

Liftingul fibrelor este considerat o procedură minimal invazivă, însă ea oricum presupune o implicare mai activă decât injecțiile.

Liftingul fibrelor în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Liftingul țesuturilor este o tehnologie relativ nouă în medicina estetică, pe care mulți experți o consideră un fel de îmbinare a procedurile cu aparataje și cele chirurgicale. Aceasta înseamnă că ea poate fi practicată doar după ce cosmetologia cu aparate tradițională nu mai are efecte.

Liftingul feței fără intervenție chirurgicală

Liftingul fibrelor este considerat o procedură minimal invazivă, însă ea oricum presupune o implicare mai activă decât injecțiile. Pentru noua procedură sunt aplicate fibre speciale care se dezintegrează completamente și, cu timpul, devin structura în care se încadrează colagenul și elastina care permit:

  • să fixați conturul facial și să îmbunătățiți starea pielii;
  • restabilirea reliefului țesuturilor;
  • spânzurarea cutelor pielii;
  • colțurile lăsate în jos ale gurii, sprâncenele.

Facelift: caracteristici ale procedurii
Ridicarea fibrelor este o procedură care poate fi efectuată doar într-o clinică bine utilată, deoarece implică manipulări destul de complexe. În Laboratorul Frumuseții din Chișinău lucrează cosmetologi cu experiență.

În prealabil, medicul efectuează o examinare amănunțită, colectează anamneza, la necesitate, stabilește analize. Într-un cuvânt, sunt întreprinse măsuri pentru a evita inflamația. Apoi pielea este curățată cu o soluție de clorhexidină și numaidecât este efectuată anestezia de aplicare, deoarece fără aceasta procedura va fi dureroasă.

Când anestezia începe să acționeze, specialistul de parcă coase pielea pentru a forma scheletul feței. Desigur, pielea este deteriorată în acest caz și numaidecât se va inflama ușor, dar medicii își cunosc meseria și normalizează procesul, astfel că inflamația trece rapid.

Mai mult: un asemenea traumatism ușor stimulează procesul de reînnoire și regenerare, deci, aspectul pielii va fi vizibil împrospătat.
În locul introducerii fibrei, începe să se formeze într-un ritm accelerat colagenul, care permite pielii să se contracteze, s-o facă mai elastică, să îmbunătățească microcirculația și tenul.

Efectul unei astfel de proceduri durează cel puțin un an și jumătate, sau chiar mai mult. Procedura propriu-zisă durează aproximativ o jumătate de oră. După aceasta, rămâne o umflamație nesemnificativă, uneori se pot forma hematome, dar, în linii mari toate urmările vor dispărea într-o săptămână.

Liftingul fibrelor

Oferă liftingul fibrelor la prețuri accesibile pe corp. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Liftingul fibrelor

Liftingul țesuturilor este o tehnologie relativ nouă în medicina estetică, pe care mulți experți o consideră un fel de îmbinare a procedurile cu aparataje și cele chirurgicale.

Liftingul fibrelor în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Contraindicații pentru ridicarea fibrei...

Această procedură are restricții de vârstă. Poate fi efectuată de la aproximativ 33 de ani, când apar primele semne de îmbătrânire. Nu ar trebui să apelați la procedură mai înainte, deoarece unele scăpări de țesuturi pot fi eliminate în mod mai puțin radical. Cu toate acestea, există excepții – dacă a existat o pierdere în greutate accentuată și semnificativă, atunci nu există altceva de făcut, decât liftingul fibrelor.
Alte contraindicații sunt banale pentru astfel de proceduri.

Contraindicații...

În acest sens, de exemplu, ne referim la prezența bolilor infecțioase, în special, de natură bacteriană, coagularea slabă a sângelui, prezența cicatricilor sau tendința de formare a acestora, colagenoză, diabetul zaharat. De asemenea, procedura nu este efectuată în timpul sarcinii și alăptării. Și, puteți obține o consultație detaliată, contactând Laboratorul Frumuseții.

Galerie

Liftingul fibrelor în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!