Carboxytherapia

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul / Pentru păr

Carboxytherapia

Carboxiteroterapia la Chișinău este o procedură relativ nouă care poate deveni o alternativă excelentă a injecțiilor, deoarece implică o intervenție mult mai puțin activă în organism. În termeni generali, esența acestei tehnici este că pe piele se aplică un preparat cu o concentrație mare de dioxid de carbon.

Carboxytherapia în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Multe femei au frică de injecțiile de frumusețe – pur și simplu pentru că le este frică de injecții și de senzațiile neplăcute asociate. Carboxiteroterapia la Chișinău este o procedură relativ nouă care poate deveni o alternativă excelentă a injecțiilor, deoarece implică o intervenție mult mai puțin activă în organism. În termeni generali, esența acestei tehnici este că pe piele se aplică un preparat cu o concentrație mare de dioxid de carbon.

Când pătrunde în celulele pielii, organismul consideră că nu există suficient oxigen și începe să activeze circulația sângelui pentru a-l livra mai rapid în țesuturi. Acest lucru grăbește procesele de recuperare.

Carboxiterapia la Chișinău: ce trebuie să știți despre procedură?

Inițial, această tehnică a fost folosită în alte ramuri ale medicinei. În cosmetologie, ea este folosaplicată doar timp de 15 ani, însă pe parcurs, experții au acumulat suficientă experiență pentru a face față celor mai complexe sarcini.

Desigur, o astfel de procedură poate fi efectuată doar în clinică. Carbocsiterapia nu provoacă durere și nu are contraindicații. Concomitent, ea este una dintre cele mai accesibile tehnici.

Întinerire facială cu carboxiterapie: indicații
Nu întotdeauna o asemenea procedură se soldează cu rezultatul dorit. Uneori, însă, anume întinerirea facială cu ajutorul carboxiterapiei permite să scăpați de probleme, vă permite să eliminați defectele din alte zone ale pielii. Indicațiile pentru procedură sunt:

  • Prezența cearcănelor întunecate sub ochi care nu au putut fi eliminate prin alte metode. În acest caz, se produce o îngroșare a stratului superior al pielii, drept care vasele pur și simplu devin invizibile.
  • Pierderea elasticității pielii. Câteva ședințe – și totul va reveni la normal, numai dacă nu e vorba despre o neglijență totală și atunci este necesară o intervenție chirurgicală.
  • Urmele după acnee. Nu vom reuși să le îndepărtam complet cu carboxiterapie, dar urmele pot fi făcute mai puțin vizibile.

Cât privește celulita, în cazul acesteia, expunerea la dioxid de carbon poate avea efecte doar la stadii foarte timpurii.

Carboxiterapia

Oferă Carboxiterapia la prețuri accesibile pe corp, păr și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Carboxiterapia

În Chișinău, se efectuează întinerirea facială la diferite clinici. Vorba e că pentru aceasta ele aplică diferite tehnici. În Laboratorul Frumuseții, printre altele, clienții beneficiază de tratamentul cu carboxiterapie.

Carboxytherapia în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Ce se întâmplă la sesiunile de carboxiterapie.

În Chișinău, se efectuează întinerirea facială la diferite clinici. Vorba e că pentru aceasta ele aplică diferite tehnici. În Laboratorul Frumuseții, printre altele, clienții beneficiază de tratamentul cu carboxiterapie. De fapt, în acest caz nu este vorba despre o singură procedură, ci despre un complex de proceduri, când fiecare operațiune este efectuată pe etape. Adică pielea mai întâi este curățată, apoi tonifiată, după care se face peeling superficial și doar atunci se recurge la carboxiterapia propriu-zisă.

Mască specială...

Pentru aceasta, pe față se aplică o mască specială, cu gel special și diferite componente hidratante. Este evident că carboxiterapia este o întinerire a feței cu dioxid de carbon și pentru ca moleculele sale să pătrundă mai bine în piele, este necesar un mediu lichid. Anume acest mediu este creat de masca respectivă.

O sesiune de carboxiterapie nu va aduce, desigur, rezultatul scontat. Proceduri de acest gen sunt efectuate întotdeauna în cadrul unor cursuri, iar durata acestora (precum și frecvența ședințelor) este stabilită de medic, ținând cont de vârsta și starea pielii pacientului.

Galerie

Carboxytherapia în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!