Eliminarea vasculară foto-laser

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Eliminarea vasculară foto-laser

se creează un bliț de lumină de mare intensitate. El acționează asupra compușilor, care se află în vasele de la suprafață.

Eliminarea vasculară foto-laser în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Couperoza, în care „steluțele vasculare” sunt vizibile pe față, este un fenomen destul de frecvent. Nu este periculos, cu toate acestea, acest defect cosmetic poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii. Doar este asociat cu fragilitatea vaselor de sânge și dereglări ale circulației sangvine. În plus, astfel de „steluțe” pot apărea nu numai pe față, ci și pe șolduri și sub genunchi. Îndepărtarea vasculară fota-laser ajută să ne isprăvim cu această problemă. Și acest lucru se face în cel mai inofensiv mod.

Esența tehnicii

Principiul de funcționare al acestei proceduri se bazează pe faptul că, cu ajutorul unui dispozitiv special, se creează un bliț de lumină de mare intensitate. El acționează asupra compușilor, care se află în vasele de la suprafață. Din mai multe motive, aceste capilare sunt extinse. Hemoglobina din ele absoarbe energia luminii, are loc încălzirea și dăunarea termică a unui astfel de capilar, ceea ce îi permite să fie îndepărtat de pe suprafața pielii.

Îndepărtarea foto-laser a venelor

acționează numai asupra vaselor dilatate, aceleași care au un diametru normal nu sunt implicate în acest proces. Lumina intermitentă nu durează mult, doar câteva secunde. Dar, în același timp, puteți acționa asupra mai multor vene simultan.

Eliminarea vasculară foto-laser

Couperoza, în care „steluțele vasculare” sunt vizibile pe față, este un fenomen destul de frecvent.

Eliminarea vasculară foto-laser

Couperoza, în care „steluțele vasculare” sunt vizibile pe față, este un fenomen destul de frecvent.

Eliminarea vasculară foto-laser în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Pentru această procedură se folosesc...

Pentru această procedură se folosesc dispozitive medicale speciale care sunt absolut sigure pentru sănătatea umană. Imediat după procedură, vasele devin și mai strălucitoare decât erau. Dar această situație persistă doar 3-5 zile. După aceea, „steluțele vasculare” încep să se estompeze. Iar deja după 2-3 săptămâni, rezultatele complete vor fi vizibile. În funcție de cât de severă este această problemă, poate fi nevoie de un curs de mai multe proceduri, dar cel mai des – trei vor fi destul.

Procedura în sine nu provoacă durere...

Procedura în sine nu provoacă durere, dar poate apărea o senzație de arsură. În decurs de o jumătate de oră după ea, pielea pare umflată și ușor înroșită. Dar aceasta nu este periculos pentru sănătate.

Contraindicații...

Cu toate acestea, există o serie de contraindicații pentru o astfel de procedură. În special, este diabetul zaharat, bolile cronice ale sistemului cardiovascular, administrarea medicamentelor care cresc sensibilitatea pielii la lumină. În formele severe ale varicelor, această procedură este, de asemenea, contraindicată. Nu se efectuează în timpul sarcinii. Dacă pacientul s-a aflat recent într-un solar sau pe o plajă într-o stațiune balneară, este mai bine să așteptați câteva săptămâni, deoarece cu bronzarea proaspătă această tehnică nu funcționează corect.

Îndepărtarea vasculară foto-laser în Chișinău...

Îndepărtarea vasculară foto-laser în Chișinău se realizează exclusiv într-o clinică cosmetologică. În „Laboratorul frumuseții” acest lucru se face folosind cele mai eficiente echipamente moderne. Aici, clientului i se garantează o abordare individuală, procedurile sunt efectuate numai după consultarea unui medic care identifică toate contraindicațiile posibile. Specialiștii ”Laboratorului frumuseții” lucrează de mult timp cu această tehnică și, în acest timp, au reușit să acumuleze o experiență solidă, lucrând cu patologii vasculare similare. Acest lucru le permite să rezolve chiar și cele mai complicate sarcini.

Galerie

Eliminarea vasculară foto-laser în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!