Regenerarea cu laser

Categorii:Pentru fața / Pentru corpul

Regenerarea cu laser

Este o tehnică destul de complicată de întinerire a pielii, pe larg practicată în medicina estetică, deoarece permite dezlegarea mai multor probleme.

Regenerarea cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Refacerea feței cu laser se mai numește și tehnologie fracționată cu termoliză cu laser. Este o tehnică destul de complicată de întinerire a pielii, pe larg practicată în medicina estetică, deoarece permite dezlegarea mai multor probleme. La fel, este utilizată pentru a elimina ridurile, petele de vârstă, cicatricile de acnee și alte imperfecțiuni de ordin cosmetic.

Însănătoșirea pielii faciale: cine poate beneficia de refacerea cu laser?
În pofida stereotipului comun, această procedură permite soluționarea nu doar a problemelor legate de vârstă. Ea poate fi recomandată chiar și femeilor tinere. În funcție de starea pielii, șlefuirea superficială poate fi aplicată deja de la vârsta de 25 de ani, fiind remediu profilactic excelent contra îmbătrânirii. Apropo, la această vârstă, perioada de reabilitare după procedură durează doar 4-5 zile. De asemenea, șlefuirea poate fi folosită pentru a combate porii dilatați și grăsimea sporită a pielii.

Cît privește refacerea la nivel median și profund, ele sunt într-adevăr considerate de cosmetologi ca fiind proceduri anti-îmbătrânire concepute pentru a preveni ridurile deja formate. Însă, uneori, refacerea cu lazer se recomandă și pacienților tineri pentru a înlătura urmele de acnee, varicelei și cicatricilor. Apropo, șlefuirea cu laser poate fi folosită nu doar pentru pielea feței, ci și pentru decolteu, brațe, gât, precum și pentru vergeturi la abdomen.

Regenerarea cu laser

Oferă regenerarea cu laser la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Regenerarea cu laser

Șlefuirea cu laser modifică doar straturile superioare ale pielii, în timp ce vasele rămân intacte, prin urmare, tehnica nu prezintă nici un pericol. Ea necesită anestezie în formă de cremă.

Regenerarea cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Șlefuirea cu laser la Chișinău. Laboratorul Frumuseții: esența procedurii...

Fracțiile cu laser lasă leziuni microscopice pe piele. Acest lucru vă permite să îndepărtați țesutul vechi, inclusiv țesutul deteriorat și să demarați procesul intensiv de generare a colagenei și renovare celulară. Astfel, pielea facială este vindecată, cicatricile sau semnele de acnee sunt îndepărtate, iar pielea netedă înlocuiește zona deteriorată. De regulă, pentru a elimina defectul sunt necesare 2-3 sesiuni.

Sună cam sinistru, de fapt, însă, procedura este foarte eficientă și, în același timp, este minimal traumatizantă. Medicul monitorizează atât profunzimea pătrunderii, cât și temperatura laserului. Procesul de vindecare sugerează ceea ce se întâmplă în locul unei plăgi acoperite cu o crustă – celulele noi formează pielea netedă și delicată.

Mai detailiat despre procedura...

Șlefuirea cu laser modifică doar straturile superioare ale pielii, în timp ce vasele rămân intacte, prin urmare, tehnica nu prezintă nici un pericol. Ea necesită anestezie în formă de cremă. După sesiune, clientul pleacă în deplină siguranță acasă. Unicul efect secundar al acestei proceduri este o ușoară înroșire a pielii. La pacienții mai în vârstă și la persoane cu piele foarte sensibilă, înroșirea poate dura aproximativ o săptămână, la alții – 4-5 zile. Pentru a minimiza efectele pentru piele, medicul folosește o cremă calmantă specială, care accelerează și procesul de vindecare.

Pentru a evita consecințele neplăcute, imediat după șlefuire este contraindicată baia solară, nici în solar, nici la aer liber. Contraindicațiile standarde sunt sarcina și alăptarea, rănile deschise, infecțiile. Vom menționa că unica complicație este herpesul, care poate fi evitat cu ușurință prin administrarea medicamentelor antivirale cu o zi înainte de procedură.

Galerie

Regenerarea cu laser în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!