RF-liftingul feței nefracționat

Categorii: Pentru fața

RF-liftingul feței nefracționat

RF-lifting nefracționat la Chișinău este o procedură modernă de cosmetologie, principalul avantaj al acesteia fiind acel considerent că ea nu dăunează pielii și nu provoacă senzații neplăcute.

RF-liftingul feței nefracționat în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Liftingul cu unde radio este o procedură relativ nouă. Esența ei rezidă în acțiunea termică a undelor radio asupra straturilor mai adânci ale pielii. Aceasta condiționează distrugerea fibrelor vechi de colagen, în schimb admite sinteza accelerată a celor noi.

RF-lifting nefracționat la Chișinău este o procedură modernă de cosmetologie, principalul avantaj al acesteia fiind acel considerent că ea nu dăunează pielii și nu provoacă senzații neplăcute.

Lifting cu unde radio nefracționat poate fi efectuat în orice moment al anului. Este potrivit chiar și pentru pielea bronzată. Și după aceasta, nu este nevoie nici măcar de o reabilitare lungă, care să distingă acest tip de lifting de alte proceduri de cosmetologie hardware.

Prin ce diferă de cel fracționat?
RF-lifting nu este doar un fel de procedură unică, ci un set întreg de metode. Pe de o parte, distingem liftingul nefracționat ce asigură strângerea pielii, are și un efect lipolitic.

Astfel de proceduri nu provoacă disconfort, nu necesită nicio pregătire preliminară (cu excepția curățării standard a pielii) și nici reabilitare ulterioară. La sfârșitul sesiunii, puteți merge în siguranță la serviciu sau la afacerea dvs.

Procedurile fracționale sunt prescrise atunci când trebuie să faceți față unor defecte specifice, de exemplu, vergeturi, cicatrici atrofice, cicatrici acneice sau ptoză gravitațională.

Cu astfel de metode se realizează un efect mai radical, a cărui țintă este apa. În plus, zonele cu probleme ale pielii sunt pregătite folosind tehnici hardware, cum ar fi microcurenții pentru a provoca acolo umflături ușoare, sporind efectul terapiei fracționate.

RF-liftingul feței nefracționat

Oferă RF-lifting feței nefracționat la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

RF-liftingul feței nefracționat

RF-liftingul nefracționat în „Laboratorul Frumuseții” este realizat doar după consultarea cu medicul. Un specialist va examina pacientul și, în funcție de vârsta și starea pielii acestuia, va alege metoda optimă de expunere, precum și durata ședințelor și numărul procedurilor.

RF-liftingul feței nefracționat în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

RF-lifting în „Laboratorul Frumuseții”: caracteristici practice...

După cum s-a menționat deja, liftingul nefracționat este indicat în cazuri generale, deoarece el acționează asupra suprafața pielii în ansamblu. De exemplu, o asemenea procedură este prescrisă persoanei în prezența ridurilor frontale, a ridurilor faciale, în procese actice de fotoîmbătrânire. El nu va face față pielii spânzurate, cu cicatricile după acnee la fel, pe când în alte cazuri, se va solda cu efecte benefice, care se vor menține câțiva ani.

Cât privește liftingul nefracționat pentru corp, apoi acesta ajută la combaterea celulitei și a depunerilor locale de grăsime, dar nu rezolvă problema vergeturilor și cicatricilor după operație.

Consultarea cu medicul...

RF-liftingul nefracționat în „Laboratorul Frumuseții” este realizat doar după consultarea cu medicul. Un specialist va examina pacientul și, în funcție de vârsta și starea pielii acestuia, va alege metoda optimă de expunere, precum și durata ședințelor și numărul procedurilor. De obicei, cu cât pacientul este mai în vârstă, cu atât sunt necesare mai multe sesiuni pentru a consolida rezultatul.

Un alt avantaj al acestui tip de lifting este faptul că el poate face parte dintr-o terapie complexă de întinerire a pielii. Poate fi utilizat simultan cu alte tehnici oferite de Laboratorul Frumuseții.

Galerie

RF-liftingul feței nefracționat în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!