Fillerele

Pentru fața / Pentru corpul

Fillerele

În cosmetologia modernă, sunt utilizate cele mai diferite metode, una dintre cele mai eficiente fiind astăzi aplicarea fillerelor. Procedura ajută la netezirea ridurilor și corectarea formei buzelor și a conturului facial.

Fillerele în„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Fillerele: corectarea pielii faciale
Denumirea provine de la verbul englez „a umple”. Deci, fillerele reprezintă preparatele medicinale, destinația cărora este de a umple țesuturile, drept care, ridurile capătă un aspect neted. Majoritatea acestor produse se bazează pe acidul hialuronic și, deaceea ele sunt absolut inofensive.

Cert este că acest compus este pentru organism unul natural – sub acțiunea lui are loc producerea colagenului. În acest mod, acidul hialuronic nu este respins de țesuturi, spre deosebire de componentele sintetice folosite anterior.

Mai mult, utilizarea acestei componente are un efect aproape instantaneu – netezirea ridurilor, însă, și mai important este că produsul se păstrează cel puțin aproximativ un an, uneori – și până la doi ani. Faptul depinde în principal de concentrația acidului hialuronic.

Pentru ce sunt utile fillerele?

Astăzi, procedurile ce recurg la fillere pentru a corecta pielea facială sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Aceste preparate medicinale sunt capabile să rezolve o întreagă gamă de probleme, inclusiv:

  • îmbunătățirea tenului pielii,
  • corectarea ovalului feței, inclusiv bărbiei și nasului,
  • ridicarea și eliminarea ridurilor faciale,
  • bioarmarea, când fillerele ajută la întărirea țesuturilor.
  • eliminarea urmelor de acnee

Mai mult, aceste medicamente sub formă de injecții sunt utilizate nu doar pentru față, dar și pentru corp în ansamblu.

Cât privește medicina estetică, un avantaj important al materialelor de umplere este că acestea pot fi utilizate nu doar numai pentru a preveni și inhiba procesul de îmbătrânire, dar și pentru a corecta situația în care au apărut deja ridurile sau un oval al feței ”plutește”.

Efectul scontat este obținut: ridurile dispar, fața capătă un aspect neted.

Fillerii

Fillerele ajută la încetinirea acestui proces și, concomitent, la evitarea operațiilor chirurgicale mai scumpe și potențial periculoase.

Fillerele

Astăzi, procedurile ce recurg la fillere pentru a corecta pielea facială sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților

Fillerele în Chisinau

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Pregătirea pentru fillerii...

În cele mai dese cazuri, preparatele sunt injectate în așa-numitul „triunghi al tinereții”, aceasta fiind zona care formează triunghiul condițional al feței, când vârful este orientat spre bărbie. De-a lungul anilor, începe să se lase din ce în ce mai jos și, în general, procesul respectiv devine deosebit de activ pe la vârsta de 50 de ani. Fillerele ajută la încetinirea acestui proces și, concomitent, la evitarea operațiilor chirurgicale mai scumpe și potențial periculoase. De asemenea, puteți corecta zona canelului nazolacrimal sau puteți adăuga volum la pomeți și ridurile netede. Uneori, injecțiile sunt făcute și în zona sprâncenelor, adesea în frunte pentru a îndepărta ridurile formate de expresivitatea feței. Mai puțin frecvent, filerii sunt injectați în urechi pentru a corecta forma acestora, dar o astfel de tehnică există și este destul de eficientă.

Fillerii: corectarea pielii feței - contraindicații...

Această procedură are, de asemenea, o serie de contraindicații, mai cu seamă, cele standarde – prezența unei reacții alergice la medicamentele prescrise, bolile sistemice precum reumatismul, rănile deschise pe față. Sunt contraindicate injecțiile penrtu pacienții cu cancer și femeile în timpul sarcinii.

Galerie

Fillerii în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!