Înfășurarea cu alge

Categorii: Pentru corpul

Înfășurarea cu alge

Înfășurările cu alge poate fi efectuate atât acasă, cât și în salon. Dar, în general, aceasta este o procedură destul de complicată, iar efectul adecvat poate fi obținut numai dacă se respectă toate regulile de aplicare a acesteia.

Înfășurarea cu alge în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Pentru combaterea celulitei în cosmetologia modernă, se folosesc diverse tehnici. Pentru cei care sunt atrași de cele mai blânde proceduri care aplică ingrediente naturale, un interes deosebit îl prezintă învelirea cu alge, efectuată la Chișinău. Este vorba despre o procedură foarte eficientă, care, în plus, exercită un efect complex. Doar produsele, obținut din alge, deja conțin o mulțime de substanțe utile – iod, potasiu, siliciu, magneziu. Acest lucru permite să îmbunătățiți semnificativ starea organismului, în general și a pielii, în special.

Eliminarea celulitei

Eliminarea celulitei este un obiectiv foarte important, pe care îl promite aplicarea acestei proceduri care, însă, mai produce și alte efecte.
Încercăm să le enumerăm în continuare. Învelirea cu alge va lupta cu:

  • dezintoxifierea organismului (de exemplu, după o boală lungă);
  • pielea grasă sau deshidratarea acesteia;
  • vergeturile după sarcină;
  • celulita și obezitatea.

Înfășurarea cu alge în Chișinău: indicații pentru procedură
Înfășurările cu alge poate fi efectuate atât acasă, cât și în salon. Dar, în general, aceasta este o procedură destul de complicată, iar efectul adecvat poate fi obținut numai dacă se respectă toate regulile de aplicare a acesteia. În special, este mai bine să precedați procedura cu un peeling de calitate, care în condiții casnice este aproape imposibil.

Prin urmare, cel mai bine este să efectuați procedura de înfășurare într-o clinică cosmetologică. Mai mult, contactând Laboratorul Frumuseții din Chișinău, pacientul va putea consulta mai întâi un specialist. Medicul va proceda la o examinare, dacă este necesar, va prescrie o examinare suplimentară și va identifica posibile contraindicații. În plus, clinica deja a elaborat un program complex de înfășurare, conceput pentru un efect maxim.

Înfășurarea cu alge

Oferă Înfășurarea cu alge la prețuri accesibile pe corp. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Înfășurarea cu alge

Înfășurările cu alge poate fi efectuate atât acasă, cât și în salon. Dar, în general, aceasta este o procedură destul de complicată, iar efectul adecvat poate fi obținut numai dacă se respectă toate regulile de aplicare a acesteia.

Înfășurarea cu alge în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Cum efectuăm înfășurarea?

Înainte de a proceda la această procedură, avem grijă să curățim pielea, apoi efectuăm peelingul pentru ca substanțele active din alge să pătrundă mai adânc în piele. Pentru înfășurare utilizăm algele brune sau laminaria micronizată și preparate concentrate, obținute pe baza acestora.
Există două tipuri de înfășurare cu alge – fierbinte și rece. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. De exemplu, înfășurarea la cald deschide porii pielii. Aceasta permite să ardem rapid grăsimea corporală și să eliminăm toxinele din organism.

Învelirea la rece, dimpotrivă, îngustează porii, însă, se întăresc pereții celulelor, iar pielea devine mai elastică, pierde aspectul său ofilit. Indiferent defaptul ce procedură ați ales, fiecare din ele sunt programate în cadul unor cursuri aparte. În medie, medicul stabilește 10-15 proceduri, desigur, ținând cont de proprietățile individuale ale pielii. În fiecare an sunt necesare 1-2 cursuri de asemenea proceduri.

Contraindicații...

Cu toate acestea, în unele cazuri, o astfel de procedură poate fi contraindicată. De exemplu, dacă se atestă o producere sporită hormoni tiroidieni, oscilațiile tensiunii arteriale, bolile cardiovasculare, venele varicoase, ulcerele trofice și rănile deschise pe piele, precum și oricare tumoare prin definiție. Înfășurarea este, de asemenea, contraindicată în cazul diabetului zaharat și alergiei la iod.

Galerie

Înfășurarea cu alge în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!