RF-liftingul corpului

Categorii:Pentru corpul

RF-liftingul corpului

Această procedură se mai numește și altfel – termajul sau liftingul RF. Esența procedurii sa este încălzirea controlată a țesuturilor. Liftingul corpului cu unde radio la Chișinău este efectuat deja circa un deceniu.

RF-liftingul corpului în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Astăzi, în cosmetologie, se folosesc cele mai diferiite tehnici pentru întinerirea pielii și combaterea celulitei și a excesului de greutate. Unul dintre cele mai eficiente și mai sigure este considerat liftingul cu unde radio RF.

Această procedură se mai numește și altfel – termajul sau liftingul RF. Esența procedurii sa este încălzirea controlată a țesuturilor. Liftingul corpului cu unde radio la Chișinău este efectuat deja circa un deceniu. Și, în acest răstimp, mulți pacienți ai clinicilor de cosmetologie s-au convins de eficiența lui.

RF-liftingul corpului: esența procedurii
Principiul acestei proceduri, așa cum s-a menționat deja, este încălzirea controlată a țesuturilor. Expunerea termică permite să începem procesul activ de sinteză a noilor fibre de colagen. În același timp, este lansat și procesul de desfacere a grăsimilor subcutanate. El se numește lipoliză RF. Acest lucru ajută la eliminarea grăsimilor corporale din zonele cu probleme. Celulele grase sunt distruse, iar peste un timp sunt excretate din organism fiziologic, adică sub influența proceselor naturale. Deși un anumit efect va fi vizibil chiar după prima ședință, rezultatul maxim va apărea la aproximativ șase luni după curs, când procesul de îndepărtare a grăsimii și sintezei colagenului va fi finalizat.

În același timp, liftingul RF al corpului la Chișinău este realizată pentru a rezolva diverse probleme. Cu ajutorul acestuia, putem întineri pielea, de exemplu, pielea gâtului și a zonei decolteului, să eliminăm vergeturile care apar după nașterea bebelușului sau odată cu o fluctuație accentuată a greutății, putem opri chiar și pierderea de vârstă a elasticității etc.

RF-liftingul corpului

Oferă RF-liftin la prețuri accesibile pe corp. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

RF-lifting

Procedura începe cu curățarea pielii. Apoi se unge cu un gel special, care acționează ca un conductor electric. După aceea, specialistul mută duza specială prin zona de impact. Întreaga sesiune durează aproximativ 30 de minute. Procedura nu provoacă nicio durere.

RF-liftingul corpului în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Cum este efectuat liftingul corpului cu unde radio la Chișinău...

În „Laboratorul Frumuseții” aceste proceduri sunt efectuate cu echipamente moderne de înaltă calitate. Liftingul cu unde radio nu necesită pregătire prealabilă, însă o consultație cu medicul este obligatorie. Specialistul va stabili zonele care trebuie acționate în timpul procedurii, precum și va identifica eventuale contraindicații.

Procedura începe cu curățarea pielii. Apoi se unge cu un gel special, care acționează ca un conductor electric. După aceea, specialistul mută duza specială prin zona de impact. Întreaga sesiune durează aproximativ 30 de minute. Procedura nu provoacă nicio durere.

Contraindicații și recuperarea după procedură...

Deși liftingul RF este considerată una dintre cele mai sigure proceduri, există și contraindicații, atât absolute, cât și relative. Formele absolute includ diabetul zaharat grav, prezența bolilor cronice ale sistemului cardiovascular, ateroscleroza, numărul mare de alunițe și hiperpigmentarea pielii. Nu putem efectua procedura în prezența unui stimulator cardiac. Contraindicațiile relative sunt sarcina, alăptarea. Procedura nu este efectuată, dacă sunt atestate procese inflamatorii.

Galerie

liftingul RF în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!