Microdermabrazia

Categorii: Pentru fața

Microdermabrazia

Microdermabrazia este o metodă modernă de șlefuire a pielii, una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice. Cât privește eficiența, este aproape de peelingul cu aplicarea acizilor din fructe, însă în unele cazuri chiar depășește rezultatele acestuia

Microdermabrazia în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Microdermabrazia este o metodă modernă de șlefuire a pielii, una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice.

Cât privește eficiența, este aproape de peelingul cu aplicarea acizilor din fructe, însă în unele cazuri chiar depășește rezultatele acestuia. Microderambrasia la Chișinău este o procedură relativ nouă, se realizează doar într-un cadru clinic. Laboratorul Frumuseții folosește în acest sens echipamente moderne de cea mai înaltă calitate.

Microdermabraziunea la Chișinău: esența procedurii
Microșlefuirea pielii în acest caz se realizează cu hardware. În aceste scopuri, se utilizează nisip vulcanic fin dispersat sau microcristale sterile de aluminiu. Acest abraziv microscopic este debitat într-un flux dens într-un sistem închis cu vacuum.

Acțiunea lui permite să exfoliați cu atenție stratul superior de celule, adică, are loc ceva de genul polisării pielii. Stratul de celule moarte este îndepărtat, iar organismul începe producerea sporită de colagen. Drept urmare, pielea devine netedă, tonul ei se întărește, porii se îngustează, sunt eliminate defecte cosmetice minore precum urmele de acnee. În plus, procedura reprezintă o prevenire excelentă a îmbătrânirii, deoarece procedura are un efect de lifting.

Microdermabrazia permite, de asemenea, să eliminați cicatricile (atrofice și normotrofice). Cele mici pot fi îndepărtate fără urmă, cicatricile mai grave după mai multe proceduri devin aproape invizibile.

Microdermabrazia

Oferă procedura pe față microdermabrazia la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Microdermabrazia

În schimb pentru procedură nu există restricții în funcție de vârsta pacientului.

Epilarea cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Cum este realizată microdermabrazia în Laboratorul Frumuseții...

Totul începe cu o consultație la medic. Microdermabrazia în Laboratorul Frumuseții se face numai după ce un specialist examinează pacientul, colectează anamneza și identifică posibile contraindicații.

O astfel de procedură este întotdeauna realizată în cadrul unui curs de lecuire. Durata acestuia este stabilită de medic, în funcție de problema specifică, de starea pielii, de faptul, cât de grave sunt defectele cosmetice. În unele cazuri, 4-6 proceduri sunt suficiente, dar uneori pot fi necesare 8 proceduri. Nu puteți părăsi procedura la jumătatea cusrsului, chiar dacă rezultatul este vizibil după prima sesiune. Cursul se poate repeta, dar nu mai des de două ori pe an.

Contraindicații...

Contraindicațiile pentru microdermabraziune sunt orice boli infecțioase, perioada acută la acnee, prezența alunițelor și keratoamelor în zona acțiunii aparatului, precum și pigmentarea profundă și oncologia. Această procedură nu este practicată în timpul sarcinii și alăptării.

În schimb pentru procedură nu există restricții în funcție de vârsta pacientului. Chiar și în adolescență, dacă a trecut perioada acută a acneei, puteți contacta Laboratorul Frumuseții pentru a beneficia de micro-lustruirea pielii.

După finalizarea procedurii, un timp oarecare va persista o ușoară îmbujorare a pielii. În acest moment, se recomandă utilizarea cremei pentru protecție de razele solare. Dacă cu metoda de microfilare nu au fost îndepărtate urmele de acnee, ci o cicatrice mai profundă și mai pronunțată, specialistul poate prescrie un medicament suplimentar pentru regenerarea accelerată a pielii.

Galerie

Microdermabrazia în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!