Îndepărtarea petelor de vârstă

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Îndepărtarea petelor de vârstă

Se desfășoară numai într-o clinică. În „Laboratorul Frumuseții”, în doar câteva ședințe, va fi posibil să scăpați de pete de vârstă neestetice și, în același timp – fără efecte secundare.

Îndepărtarea petelor de vârstă în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Pigmentarea este o problemă comună. Și, deși este pur și simplu o distribuție inegală a melaninei pigmentare, acest defect estetic poate afecta foarte mult stima de sine.

Există diferite modalități de a face față acestei probleme. Înlăturarea fotografiei petelor de vârstă din Chișinău este o procedură relativ nouă. Se desfășoară numai într-o clinică. În „Laboratorul Frumuseții”, în doar câteva ședințe, va fi posibil să scăpați de pete de vârstă neestetice și, în același timp – fără efecte secundare.

Eliminarea petelor de vârstă: esența procedurii
Influiențarea pielii se realizează cu ajutorul unui fascicul laser. Energia luminii pătrunde până la o adâncime suficientă pentru a începe distrugerea melaninei în celule. Concomitent, au loc procese biochimice complexe, și pentru un anumit timp, pigmentarea devine și mai închisă la culoare. Însă, după câteva zile, stratul superior al pielii se exfoliază, iar pe noul, tânărul strat petele nu mai apar.

Îndepărtarea petelor de vârstă cu laser nu provoacă dureri deosebite, pentru această procedură anestezia nici măcar nu este utilizată. Perioada de reabilitare este literalmente de câteva ore, timp în care pielea nu poate fi supusă vreunei influențe radicale. După finalizarea unui curs de sesiuni în Laboratorul Frumuseții, pielea nu va scăpa doar de petele de vârstă, ci va dobândi o culoare sănătoasă și va părea mai tânără.

Îndepărtarea petelor de vârstă în „Laboratorul frumuseții”

Oferă Îndepărtarea petelor de vârstă la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Îndepărtarea petelor de vârstă la Chișinău

În clinica noastră, înainte de a continua procedura propriu-zisă, este necesară consultația unui medic. Cert este că pigmentarea poate fi cauzată de o mulțime de motive.

Îndepărtarea petelor de vârstă în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Cum sunt eliminate petele de vârstă la Chișinău...

În clinica noastră, înainte de a continua procedura propriu-zisă, este necesară consultația unui medic. Cert este că pigmentarea poate fi cauzată de o mulțime de motive.

Uneori, problema este alimentația slabă sau expunerea prelungită la soare, fără produse cosmetice de protecție. Uneori cauza rezidă în schimbările legate de vârstă.

Dar se mai întâmplă că pigmentarea este cauzată de boli cronice și de perturbații hormonale și nu este întotdeauna posibilă efectuarea fotoeliminării petelor.

Consultația la medic...

Consultația la medic…
Consultația la medic este necesară doar pentru a identifica contraindicațiile, la care aliniem diabetul zaharat, alte boli cronice, inclusiv autoimune, precum și procesele de epilepsie și inflamatorii pe piele. În plus, procedura nu este efectuată în timpul sarcinii și alăptării.

Vă puteți programa pentru fotoeliminare pentru orice moment comod...

Vă puteți programa pentru fotoeliminare pentru orice moment comod. Trebuie reținut, însă că procedura este precedată de o pregătire destul de îndelungată. Cu două săptămâni înainte de fotoeliminare, nu puteți face baie la soare – nici pe plajă, nici în solar.

De asemenea, este interzis pilingul chimic. Și dacă în acest timp pacientul a consumat antibiotice din grupul tetracicline și sulfanilamide, procedura este anulată. Cu trei zile înainte de ora stabilită nu puteți face baie și intra în saună.

Dacă pacientul este interesat...

Dacă pacientul este interesat de îndepărtarea petelor de vârstă la Chișinău cu laser, în „Laboratorul Frumuseții” acest lucru se va face cu echipamente moderne de cea mai înaltă calitate. Utilajele permit să facă față unor pete de diferite forme și dimensiuni.

Cu pacienți lucrează specialiști calificați cu experiență, datorită cărui fapt eliminarea petelor va avea loc fără efecte secundare.

Galerie

Îndepărtarea petelor de vârstă în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!