Fototerapie acneică

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Fototerapie acneică

Tratamentul acneei în Chișinău prin această metodă se realizează numai în condiții de clinică. De exemplu, în ”Laboratorul frumuseții”, un specialist selectează diferite combinații de unde de lumină în funcție de situația specifică

Fototerapie acneică în „Laboratorul frumuseții”

Descriere
Acneea este o problemă cu care nu se confruntă doar adolescenții. Acneea apare și la adulți din cauza dezechilibrului hormonal sau a altor boli. Tratamentul acneei în Chișinău se realizează prin diferite metode.

Fototerapia cu acnee este deosebit de populară, deoarece este potrivită și pentru pielea matură. Esența acestei tehnici constă în faptul, că pentru a trata acneea sunt folosite undele de lumină de o anumită lungime

Informații de bază despre metodică
Efectele pozitive ale luminii solare asupra pielii cu erupții acneice au fost observate cu mult timp în urmă. Medicii au atribuit acest lucru proprietăților antibacteriene ale radiațiilor ultraviolete naturale. Studii mai recente au contribuit la stabilirea faptului că acneea este cauzată de activitatea bacteriilor propionice.

Ele se înmulțesc mai ales în mod activ, atunci când perturbarea glandelor sebacee duce la acumularea de sebum. Unul dintre produsele vitale ale unor astfel de bacterii este substanța porfirină. Sub influența luminii solare, activează și lansează o reacție biochimică complexă care neutralizează activitatea microorganismelor patogene. Același efect dau și razele ultraviolete. De fapt, ca urmare a fototerapiei, bacteriile se autodistrug.

Fototerapie acneică

Oferă fototerapie acneică la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Fototerapie acneică

Tratamentul acneei prin această metodă are mai multe avantaje. În primul rând, nu dăunează pielii.

Epilarea cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Tratamentul acneei prin această metodă...

Tratamentul acneei prin această metodă are mai multe avantaje. În primul rând, nu dăunează pielii. În plus, fototerapia acneei dă un efect rapid. Rezultatele concrete se observă după prima ședință. După 10-15 zile, apare un efect mai pronunțat.

Această tehnică este potrivită pentru...

Această tehnică este potrivită pentru tratarea diferitelor tipuri de acnee, inclusiv fiind folosită pentru eliminarea comedoanelor – acnee albă și ”pete negre”. Cu ajutorul ei, porii măriți patologic sunt îngustați, procesele inflamatorii și diferite boli ale pielii precum rozaceea sunt tratate. În același timp, elimină couperoza, adică „steluțe vasculare”, a căror apariție a fost provocată de deteriorarea capilarelor. În cele din urmă, metoda vă permite să scăpați de petele pigmentate.

Contraindicații...

Contraindicațiile standard sunt prezența herpesului, bolilor de sânge, proceselor inflamatorii acute, diabetului zaharat, sarcinii și alăptării. Nu efectuați temporar procedura în prezența unui bronz proaspăt sau când luați medicamente care cresc sensibilitatea la lumina soarelui.

Procedura se realizează cu ajutorul unui gel...

Procedura se realizează cu ajutorul unui gel de răcire care înlătură senzațiile neplăcute.

Tratamentul acneei în Chișinău...

Tratamentul acneei în Chișinău prin această metodă se realizează numai în condiții de clinică. De exemplu, în ”Laboratorul frumuseții”, un specialist selectează diferite combinații de unde de lumină în funcție de situația specifică, pentru a reduce numărul de focare de inflamație și a restabili funcționarea normală a glandelor sebacee. Este neapărat să vă înscrieți la o consultație preliminară. Specialiștii cu experiență care lucrează în „Laboratorul frumuseții” vor determina regimul de tratament, durata cursului și vor identifica posibile contraindicații.

Galerie

Fototerapie acneică în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!