Despre Noi

apărător fidel al tinereții dvs.

Misiunea de bază

Misiunea de bază a clinicii «Laboratorul frumuseții» este grija pentru exteriorul și tinerețea pacienților. Colectivul clinicii reacționează operativ la toate doleanțele și exigențele clienților, astfel că apelând la noi, fiecare client se simte cât se poate de confortabil.

«Laboratorul frumuseții» a fost fondat în anul 2002. Astăzi clinica se află în fruntea topurilor, deoarece a respectat fidel standardele internaționale. Toate procedurile propuse sunt înalt eficiente și corespund cerințelor europene în domeniu.

Cum ajutăm clienții noștri

Visul fiecăruia este să-și păstreze tinerețea. Chiar dacă oamenii nu speră la efectele benefice ale procedurilor de întinerire speciale, oricum scontează să rămână cât mai mult timp tineri și atractivi.

«Laboratorul frumuseții» propune:

  • epilare cu laser LightSheer;
  • șlefuire fracționată cu laser a pielii Fraxel Fractional CO2;
  • eliminarea petelor pigmentate și steluțelor vasculare prin metoda ClearLight;
  • procedurile de întinerire a corpului cu ajutorul CoolSculptMax-3;
  • contractarea pielii cu preparate cu acid hialuronic STYLAGE, Juviderm, Saypha.

Servicii complexe de cosmetologie

În cabinetele noastre puteți beneficia de servicii complexe de cosmetologie laser și cu aparate. Specialiștii clinicii cunosc la perfecție toate particularitățile pielii, au acumulat multă experiență și deja au ajutat mulți pacienți să capete un aspect atractiv. Noi ne bucurăm de încredere!

Foarte mulți oameni au nevoie de serviciile calitative ale cosmetologului. Pentru un om este firesc să aibă un aspect atractiv. Însă procedurile de întinerire și îngrijire a pielii în condiții casnice nu totdeauna asigură efectul dorit. Problemele pielii pot fi depășite doar cu ajutorul unor proceduri speciale, afirmate în anevoioasa cale spre tinerețe și frumusețe.

Specialiști Excelenți

Adresarea la specialiștii clinicii noastre exclude orice erori, acțiunile lor sunt corelate cu necesitățile organismului dvs. Cu noi veți elimina numaidecât ridurile mari și mici, petele de pigmenți, cicatricile urâte, acneea și vânătăile sub ochi. Aveți la dispoziție serviciile celor mai buni specialiști din Moldova!

Clinica Contemporană

Clinica noastră a întrunit medici cosmetologi de diferită specializare și cosmetologi – esteticieni. Noi garantăm clienților noștri soluții înalt competente în materie, referitoare la serviciile de întinerirea și îngrijirea clienților.

Tehnologii Inovaționale

Pentru a rămâne în permanență o persoană irezistibilă, aveți grijă nu doar despre aspectul feței, dar și a corpului dvs. În clinica noastră este aplicată eliminarea eficientă a firelor de păr nedorite pe diferite sectoare. Tehnologiile inovatoare aplicate nu exercită o acțiune negativă asupra tegumentului și sporesc eficiența înlăturării firicelelor de păr nedorite pe diferite sectoare. Tehnologiile inovatoare aplicate nu exercită o influență negativă asupra pielii și asigură înalta eficiență a epilării.

Procedurile

În clinica noastră procedurile de eliminare a părului reprezintă un serviciu accesibil pentru mii de clienți. Laserul distruge eficient foliculele părului. Epilarea cu ajutorul acestei metode permite eliminarea deplină a vegetației pe față și corp.

Lazerul este aplicat pentru întinerirea eficientă a pielii. Procedurile, menite să amelioreze starea epidermei, lansează procese active de întinerire. În rezultat, țesuturile se regenerează rapid, în acestea rămâne o cantitate necesară de vlagă.

„Laboratorul frumuseții”

Cu noi veți ține mereu pasul în calea uneori anevoioasă spre standardele înalte ale frumuseții. Specialiștii clinicii sunt bucuroși să vă cunoască în calitate de clienți ai clinicii. Noi vom face totul că să vă păstrați tinerețea!

 

Pentru fața

Pentru corpul

Pentru păr

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!