Terapia cu microcurenți

Categorii: Pentru fața

Terapia cu microcurenți

Terapia cu microcurenți este o direcție modernă în industria frumuseții, care permite obținerea unor rezultate semnificative în tratamentul pielii și în prevenirea ridurilor.

Terapia cu microcurenți în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Terapia cu microcurenți este o direcție modernă în industria frumuseții, care permite obținerea unor rezultate semnificative în tratamentul pielii și în prevenirea ridurilor.

Aceasta este o întinerire hardware a pielii, care se realizează prin aplicarea unui curent de amplitudine extrem de joasă și frecvență scăzută asupra celulelor țesutului. Mai mult ca atât, curentul acționează nu numai asupra pielii, ci și asupra mușchilor, vaselor de sânge și a sistemului limfatic.

Deși metodele de tratament cu curenți au fost oferite în medicină de ceva timp, încă din zilele lui Benjamin Franklin, acestea au fost folosite în cosmetologie la acest nivel relativ recent. În același timp, terapia cu microcurenți la Chișinău este o tehnică populară, astfel de proceduri sunt oferite în mai multe clinici.

Întinerirea pielii cu hardware: beneficii
Această tehnică este concepută pentru a îngriji pielea uscată și îmbătrânită, pentru a elimina ridurile mici, pentru a trata acneea. Are efect de lifting și poate fi folosită nu numai pentru față, dar și pentru decolteu, pentru piept, chiar și pentru regiunea gluteală.
Terapia cu microcurenți pentru netezirea ridurilor mai are o serie de avantaje:

  • eficiență ridicată, obținerea unui efect stabil și de lungă durată;
  • lipsa unor efecte traumatice când infecția este complet exclusă;
  • confortul procedurii;
  • universalitatea;
  • lipsa efectelor secundare și unei perioade lungi de reabilitare.

Dacă sunteți interesat de tratamentul și prevenirea ridurilor în Chișinău în cel mai securizat mod, microcurenții sunt cea mai bună opțiune. Curenții folosiți pentru această terapie joacă rolul de „ceas deșteptător”, organismul pare că se trezește, activizează procesele metabolice și producerea colagenului, însă toate acestea au loc în ordine fiziologică, fără efecte secundare.

Terapia cu microcurenți

Oferă terapia cu microcurenți la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Terapia cu microcurenți

Terapia cu microcurenți este indicată pentru a rezolva probleme precum corectarea contururilor faciale, tratarea pielii problematice (uscate și deshidratate, uleioase, prea sensibile, flasc atonice).

Terapia cu microcurenți în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Tratamentul și prevenirea ridurilor cu microcurenți la Chișinău...

Laboratorul Frumuseții oferă clienților săi tratamentul ridurilor cu microcurenți. În orice moment potrivit, pacientul se poate programa la specialistul care, după examinarea și identificarea posibilelor contraindicații, va prescrie un curs de proceduri. Terapia cu microcurenți este indicată pentru a rezolva probleme precum corectarea contururilor faciale, tratarea pielii problematice (uscate și deshidratate, uleioase, prea sensibile, flasc atonice).

Tehnica este destul de simplă – pielea este curățată sau se aplică electrozii sau aceștia sunt manipulați pe întreaga suprafață – totul depinde de problema specifică. Cursul include, de regulă, 10-15 sesiuni, care sunt realizate nu mai des de o dată la două sau trei zile.

Contraindicații...

Contraindicate în cazul acestei proceduri pot fi bolile cardiovasculare. Strict contraindicate sunt sesiunile pentru persoanele r cu stimulatoare cardiace.

De asemenea, această procedură este interzisă în cazul epilepsiei, bolilor tiroidiene și proceselor inflamatorii acute.

Galerie

Terapia cu microcurenți în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!