Cavitația

Categorii: Pentru corpul

Cavitația

Un corp zvelt și o piele elastică sunt visul oricărei femei. Dar nu fiecare femeie este pregătită să procedeze la diete, să înghită pastile dubioase, să se trezească dimineața cu câteva ore mai devreme pentru un jog și, cu atât mai mult – să accepte o intervenție chirurgicală.

Cavitația în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Un corp zvelt și o piele elastică sunt visul oricărei femei. Dar nu fiecare femeie este pregătită să procedeze la diete, să înghită pastile dubioase, să se trezească dimineața cu câteva ore mai devreme pentru un jog și, cu atât mai mult – să accepte o intervenție chirurgicală.

Dacă sunteți interesat de eliminarea nedureroasă a grăsimii care nu necesită un astfel de efort activ, atunci cavitația la Chișinău este o metodă ideală pentru a face față centimetrilor în plus la nivelul taliei și șoldurilor. Specialiștii clinicii noastre vor ajuta să facă față problemei grăsimilor corporale, adaptând tehnica la fiecare situație specifică.

Cavitația în Laboratorul Frumuseții din Chișinău: eliminarea grăsimilor corporale

Cine se pricepe în hidrodinamică își poate aminti că termenul „cavitație” ține anume de acest domeniu. Este vorba despre un fenomen fizic asociat cu formarea cavităților în mediile lichide. Aceste goluri („cavitas” în latină) sunt umplute cu aburi și sub influența undelor acustice ele se sparg aidoma unor bule.

La spargere este degajată multă energie – suficientă pentru a distruge chiar și materiale destul de puternice ce intră în contact cu mediul lichid. Întreg procesul se numește cavitație.

Încă în anii ’70…
Încă în anii ’70, medicii au concluzionat că și eliminarea neoplasmelor și îndepărtarea depozitelor de grăsime pot fi efectuate prin metoda cavitației, este necesar doar un impuls cu ultrasunet. Inițial, apropo, tehnica a fost elaborată pentru operații chirurgicale și abia în anii 2000, dispozitivele cu ultrasunete și tehnicile corespunzătoare de eliminare a excesului de grăsime au fost utilizate pe scară largă în cosmetologie.

O altă denumire pentru această procedură este liposucția cu ultrasunete. Uneori, însă, aparatul respectiv poate avea și vacuum, astfel că distingem aparte cavitatea în vacuum, când sunt îmbinate câteva tipuri de influiențare.

Cavitațiar

Oferă Cavitația la prețuri accesibile pe corp. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Cavitația

Cavitația în Laboratorul Frumuseții din Chișinău este o procedură eficientă care se realizează cu ajutorul echipamentelor moderne. Sub influența ultrasunetelor asupra țesutului adipos, pe acesta se formează bule.

Cavitația în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Eliminarea grăsimilor: cum funcționează procedeul?

Cavitația în Laboratorul Frumuseții din Chișinău este o procedură eficientă care se realizează cu ajutorul echipamentelor moderne. Sub influența ultrasunetelor asupra țesutului adipos, pe acesta se formează bule. Ele cresc în dimensiuni, apoi se produce microerupția acestora, în rezultat, membranele celulelor de grăsime sunt deteriorate, și această grăsime este deja eliminată din organism în mod firesc.

Cavitația se realizează în cadul cursurilor, durata cărora este stabilită de medic. Cel mai des, este vorba despre 1 sesiune pe săptămână, deci, 4 ori pe lună.
Această procedură este realizată pentru a elimina grăsimea corporală din zona șoldurilor, abdomenului, spatelui, feselor.

Contraindicații...

O astfel de procedură este necesară doar pentru a elimina excesul de grăsime. În realitate, însă, cantități moderate de grăsime corporală sunt absolut necesare organismului. În plus, pentru procedură, există o serie de contraindicații, inclusiv sarcina, maladiile oncologice, varicele, patologiile cardiovasculare.

Astfel de proceduri sunt contraindicate persoanelor cu stimulatoare cardiace și endoproteze. Cavitatea nu poate fi efectuată în prezența unor leziuni deschise ale pielii.

Galerie

Cavitația în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!