Fotolifting

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Fotolifting

Se folosește pentru aceasta un dispozitiv special, în care lungimea de undă a luminii și frecvența de bliț sunt reglate ținând cont de starea inițială a pielii pacientului.

Fotolifting în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
În cosmetologia modernă, există o întreagă direcție care folosește efectul blițurilor de lumină de o anumită intensitate. Fotoliftingul în Chișinău se referă la această direcție. De fapt, aceasta este o procedură de întinerire care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și a stării sale în ansamblu și chiar la corectarea ovalului feței.

În „Laboratorul frumuseții” se folosește pentru aceasta un dispozitiv special, în care lungimea de undă a luminii și frecvența de bliț sunt reglate ținând cont de starea inițială a pielii pacientului. Prin urmare, pentru început, trebuie să vă înscrieți la o consultație la un specialist. Această programare poate fi făcută în orice moment convenabil pentru pacient.

Când este prescrisă o astfel de procedură
Obiectivul principal al acestei metode este de a restabili fermitatea și elasticitatea pielii, de a face suprafața netedă și de a îmbunătăți tenul feții. Cu toate acestea, această procedură are un efect cuprinzător asupra pielii. Prin urmare, fotolifting-ul corpului și feței în Chișinău poate fi prescris și pentru rezolvarea unor asemenea probleme precum:

  • acneea de diverse origini,
  • dereglarea glandelor sebacee, ceea ce duce la creșterea îngrășării pielii,
  • prezența unor pete pigmentate neestetice pe față,

urme de acnee și alte nereguli pe piele.
De asemenea, în timpul petrecerii acestei proceduri, puteți elimina complet (în câteva ședințe) eritemul vărsat (înroșirea pielii fără telangiectasie), părul facial nedorit.

Efectul blițurilor de lumină asupra dermului accelerează procesele metabolice celulare, declanșează elaborarea activă de colagen și vă permite să faceți față schimbărilor legate de vârstă.

Fotolifting

De asemenea, în timpul petrecerii acestei proceduri, puteți elimina complet (în câteva ședințe) eritemul vărsat (înroșirea pielii fără telangiectasie), părul facial nedorit.

Fotolifting

Oferă fotolifting la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Fotolifting în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Pregătirea pentru fotolifting...

Pregătirea pentru fotolifting ar trebui să înceapă cu câteva săptămâni înainte de data la care este programată prima procedură. Este necesar să protejați pielea cât mai mult de lumina soarelui și să abandonați temporar vizitele la solar.

Fotoliftingul în „Laboratorul frumuseții” se realizează numai după consultarea unui medic, iar specialistul vă va spune mai multe despre pregătire. Dar, în general, trebuie să luați în considerare că cu 2-3 săptămâni înainte de această procedură, nu puteți administra analgezice, antiinflamatoare sau antibiotice. În caz contrar, acestea vor duce la umflarea severă a feței după procedură.

Fotoliftingul se face în etape...

Fotoliftingul se face în etape. Pacientul trebuie neapărat să poarte ochelari de protecție speciali pentru a nu strica vederea (cosmetologul va purta la fel). Înainte de începerea procedurii, pe piele se aplică un gel special, care are efect anestezic, astfel încât fotoliftingul să nu provoace durere.

Contraindicații...

Contraindicațiile procedurii sunt standard – nu se face în prezența proceselor inflamatorii acute, precum și în patologiile asociate coagulării sângelui. În timpul sarcinii și alăptării, nu se recomandă, de asemenea, efectuarea unei proceduri similare.

Mai detailiat despre procedura...

În medie, o ședință durează aproximativ 15 minute. După finalizarea acesteia, se folosește o cremă specială, care contribuie la vindecarea accelerată a pielii. Uneori, chiar și în pofida pregătirii pentru procedură, încă mai apar inflamații, dar nu prea mari și trec foarte repede.

După procedură...

După procedură, pielea devine deosebit de fină la atingere, nu este expusă procesului inflamator și iritării.

Galerie

Fotolifting în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!