Mezoterapie fără injecție

Categorii: Pentru fața

Mezoterapie fără injecție

Mezoterapia fără injecție este o tehnică ideală pentru cei care se tem de injecții sau au un prag de durere scăzut. Într-adevăr, cu această procedură, pielea feței sau a corpului nu este străpunsă cu ace, iar efectul se realizează, folosind diferite dispozitive.

Mezoterapie fără injecție în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Mezoterapia fără injecție este o tehnică ideală pentru cei care se tem de injecții sau au un prag de durere scăzut. Într-adevăr, cu această procedură, pielea feței sau a corpului nu este străpunsă cu ace, iar efectul se realizează, folosind diferite dispozitive.

Acestea sunt necesare pentru ca substanțele active aplicate pe piele să pătrundă în straturile profunde. Mezoterapia fără injecție în Chișinău se realizează folosind diferite tehnici.

De exemplu, există criomezoterapia, când pielea este supusă acțiunii unor unde reci și fluizilor electrici. Există oxigenoterapie, când substanțele active pătrund în derm cu un flux puternic de oxigen. Însă tehnica laser este considerată ca fiind cea mai eficientă.

Mezoterapie fără injecție: esența procedurii
Această procedură elimină ridurile mici și asigură o hidratare profundă (și chiar previne pierderea umidității). Îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează tonusul și elasticitatea pielii.

Substanțele care pătrund în straturile mai profunde ale dermului, activează producția de colagen, ajută la formarea unui strat protector. Acești compuși ajută la reglarea funcționării glandelor sebacee. Cu toate acestea, la stadiul acut al acneei, această tehnică nu este aplicată.

Mezoterapie fără injecție

Oferă mezoterapie fără injecție pe față la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Mezoterapia fără injecție

Mezoterapia fără injecție în Chișinău se realizează folosind diferite tehnici. De exemplu, există criomezoterapia, când pielea este supusă acțiunii unor unde reci și fluizilor electrici.

Mezoterapie fără injecție în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Mezoterapie fără injecție în Laboratorul Frumuseții: cum este realizată...

Mezoterapia sub această formă nu necesită pregătire preliminară. Este suficient să apelați la Laboratorul Frumuseții și să vă programați pentru orice timp comod.

Această procedură pare a fi foarte simplă de efectuat – pe piele se aplică un „cocktail” special, care conține diferite ingrediente active, iar apoi medicul aplică cu un aparat special ceva de genul masajului, cu ajutorul căruia toate ingredientele benefice sunt transportate în straturile adânci ale pielii.

Vizita clientului la medic...

De fapt, mezoterapia fără injecție în „Laboratorul Frumuseții” începe cu vizita clientului la medic la o oră programată, iar după examinare și alcătuirea unei anamneze, medicul elaborează individual un „cocktail” complex. Compoziția acestuia depinde de vârsta pacientului, de starea pielii sale și de severitatea defectelor care trebuie eliminate.

Când este prescrisă terapia fără injecție...

Când este prescrisă terapia fără injecție…
De notat că mezoterapia fără injecție, din punctul de vedere al eficienței acesteia, este deocamdată ușor inferioară injecției. Pe acest motiv, ea este prescrisă nu tocmai întotdeauna, de exemplu, pentru tratamentul formelor avansate de acnee ea nu se potrivește. Temeiurile administrării mezoterapiei fără injecție sunt:

  • pielea uscată și deshidratată;
  • tenul sumbru și starea generală nesatisfăcătoare a pielii;
  • ridurile mărunte și mimice;
  • prevenirea procesului de îmbătrânire.

În schimb, în aceste cazuri, rezultatele mezoterapiei sunt vizibile imediat după prima sesiune de tratament.

Și, după un curs complet de proceduri (medicul stabilește și durata acestora), tenul se va nivela complet, cearcănele sub ochi vor dispărea, vor lipsi semnele de oboseală, nu va rămâne nici urmă de defecte cosmetice minore.

Contraindicații...

Contraindicațiile în cazul acestei proceduri sunt forma acută de acnee, răni deschise pe piele, bolile infecțioase, reacțiile alergice la componente.

Galerie

Mezoterapie fără injecție în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!