Liftingul feței cu unde radio

Categorii: Pentru fața

Liftingul feței cu unde radio

Liftingul feței cu unde radio este una dintre cele mai sigure metode de întinerire. Principiul acțiunii sale se bazează pe încălzirea straturilor profunde ale pielii cu ajutorul undelor radio

Liftingul feței cu unde radio în „Laboratorul frumuseții”

Descriere
Liftingul feței cu unde radio este una dintre cele mai sigure metode de întinerire. Principiul acțiunii sale se bazează pe încălzirea straturilor profunde ale pielii cu ajutorul undelor radio.

Aceasta se face folosind echipamente speciale care vă permit să acționați asupra locurilor cele mai vulnerabile, inclusiv fruntea, obrajii, triunghiul nazolabial, deci, acele zone în care modificările legate de vârstă se manifestă cu o forță deosebită.

Liftingul feței cu unde radio la Chișinău se realizează exclusiv într-un cadru clinic. Deși această tehnică este complet sigură, trebuie să vă sfătuiți mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Efectele benefice ale acestei proceduri
Avantajul principal al acestei tehnici este eficiența ei sporită. Încălzirea țesuturilor (iar temperatura este setată individual, în funcție de sensibilitatea și starea pielii) condiționează activizarea proceselor metabolice ale pielii. În acest caz, vasele se extind, fluxul sanguin crește, iar pielea primește mai mulți nutrienți și oxigen. Principalul efect este apariția de noi fibre de colagen în locul celor vechi întinse. Principalele avantaje ale liftingului cu unde radio pentru față sunt următoarele:

  • lipsește intervenția chirurgicală, traumatismele la nivelul pielii, cicatricile,
  • există posibilitatea de a efectua procedura vara,
  • universalitatea (acest tip de lifting este potrivit pentru orice vârstă și pentru toate tipurile de piele și este la fel de eficient pentru bărbați și femei),
  • performanțe înalte,
  • acțiune rapidă.
    Această tehnică chiar și după prima ședință ajută la liftingul sprâncenelor, la îndepărtarea ridurilor din pliurile nazolabiale, urmelor acneice, la eliminarea manifestărilor rozaceei („vene păianjen”) etc. Pielea strălucește, dobândește o umbră sănătoasă, dispar cearcănele și orice umbre de sub ochi. În Laboratorul Frumuseții, procedeele sunt realizate de profesioniști cu experiență.

Liftingul feței cu unde radio

Oferă Liftingul feței cu unde radio la prețuri accesibile. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Liftingul feței cu unde radio

Dacă sunteți interesați să aflați detalii despre RF-liftingul feței la Chișinău, apoi trebuie să știți că anume Laboratorul Frumuseții oferă cele mai optime condiții pentru această procedură. Puteți face o programare cu un medic în orice moment mai comod.

RF lifting în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

RF liftingul feței la Chișinău: particularitățile procedurii

Dacă sunteți interesați să aflați detalii despre RF-liftingul feței la Chișinău, apoi trebuie să știți că anume Laboratorul Frumuseții oferă cele mai optime condiții pentru această procedură. Puteți face o programare cu un medic în orice moment mai comod.

După examinare, specialistul vă spune ce tip de procedură și ce echipament este potrivit pentru o anumită situație (de exemplu, liftingul poate fi recomandat fără fracționare sau cu acționare aciformă – aceasta din urmă este concepută pentru a elimina cicatricile grave și ptoza gravitațională, adică lăsarea în jos a pleoapelor).

De asemenea, medicul poate identifica contraindicații. Acestea includ prezența proceselor infecțioase, rănilor, bolilor sistemice etc.

Procedura nu necesită o pregătire specială

Procedura nu necesită o pregătire specială
Procedura nu necesită o pregătire specială. Unicul avertisment este ca înainte de aceasta, să nu folosiți produse cosmetice decorative. În plus, dacă vor fi tratate pleoapele și pielea din jurul ochilor, nu este recomandat să rămâneți în lentile de contact.

La început, specialistul efectuează o curățare în profunzime a pielii, face un peeling. Apoi, aplică de asupra un gel electroconductor neutru, apoi poartă un dispozitiv special de-a lungul unor anumite zone prelucrate, astfel încât undele radio să acționeze asupra zonei necesare. În timpul sesiunii, poate apărea o furnicare ușoară – acest lucru este normal. La sfârșitul procedurii, pe față se aplică o cremă sau o mască nutritivă.

Galerie

RF lifting în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!