Blefaroplastie nechirurgicală

Categorii: Pentru fața

Blefaroplastie nechirurgicală

La blefaroplastie recurg adesea femeile după 40 de ani, deoarece la această vârstă problemele devin destul de serioase.

Blefaroplastie nechirurgicală în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și sensibilă. Nu întâmplător, în această zonă se proiectează primele schimbări cauzate de vârstă. Uneori mici riduri în colțurile ochilor apar la vârste de până 25 de ani. Nemaivorbind de faptul că în această zonă sunt reflectate și toate problemele de sănătate – de unde apa și cearcănele umflate și întunecate de sub ochi.

Chirurgia plastică a ochilior permite rezolvarea acestor probleme cu procedee nechirurgicală, deci, cu un grad minim de leziuni ale pielii. Desigur, în acest caz, medicii au mai puține oportunități decât dacă utilizează metode chirurgicale.

De exemplu, nu vor reuși să schimbe tăietura ochilor. În schimb, după intervența cu mijloace non-chirurgicale nu este necesară o perioadă îndelungată de reabilitare.

La blefaroplastie recurg adesea femeile după 40 de ani, deoarece la această vârstă problemele devin destul de serioase. Însă, dacă veți avea corect grijă de pielea din jurul ochilor, atunci rezultatele dorite vor deveni accesibile prin metode, tehnici nechirurgicale. Acestea din urmă permit soluționarea unor probleme precum:

  • ridurile faciale în colțurile ochilor,
  • umflarea, manifestată prin formarea de „saci”,
    cercuri întunecate sub ochi,
  • hernii ale pleoapelor superioare și inferioare (acest termen se numește proliferarea țesutului adipos), dar numai dacă problema nu este prea gravă, deci, gravitatea este de gradul 1 – 2.

Cu tehnicile respective este realizată și conturarea ul sulcusului nazolacrimal. Dar trebuie să înțelegeți că tehnicile non-chirurgicale nu sunt atotputernice. Pleoapa superioară suspendată poate fi corectată doar chirurgical. Acest lucru este valabil și pentru modificările tăieturii ochilor.

Blefaroplastie nechirurgicală

Oferă blefaroplastie nechirurgicală la prețuri accesibile pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Blefaroplastie nechirurgicală

Blefaroplastia în Chișinău este propusă la o serie întreagă de instituții cosmetice. În clinica noastră, medicul la început examinează pacientul, colectează o anamneză solidă și doar apoi, identifică posibile contraindicații și doar apoi selectează metodica (sau combinația mai multor tehnici) în funcție de sarcina trasată.

Blefaroplastie nechirurgicală în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Blefaroplastia în Chișinău: ce metode sunt utilizate...

Astăzi, există cel puțin o duzină de tehnici nechirurgicale. Blefaroplastia în Chișinău este propusă la o serie întreagă de instituții cosmetice. În clinica noastră, medicul la început examinează pacientul, colectează o anamneză solidă și doar apoi, identifică posibile contraindicații și doar apoi selectează metodica (sau combinația mai multor tehnici) în funcție de sarcina trasată.

De exemplu, cearcănele sub ochi și edemul sunt lichidate prin metoda mezoterapiei de drenaj, când în anumite zone prin microinjecții sunt introduse preparate speciale.

Această tehnică implică un curs de tratament cu 3-10 proceduri (durata este stabilită de un specialist după examinarea pacientului). Rezultatul scontat este obținut pentru cel puțin șase luni. De asemenea, procedura presupune injecții de „cocktail-uri” din componente vegetale, însă pentru procedură sunt alese alte puncte, pentru că tratamentul este orientat la eliminarea proeminenței herniale.

Restabilirea prospețimii și elasticității pielii ...

Concomitent, pentru restabilirea prospețimii și elasticității pielii în jurul ochilor sunt utilizate metode din plastica conturală, când soluția pe bază de acid hialuronic umple șanțurile lacrimale, precum și diverse opțiuni pentru terapia botulinică, trade-lifting (presupune întărirea țesuturilor cu fire speciale, creând carcasa pentru descreîirea ridurilor și ridicarea capetele sprâncenelor, de rând cu bioreparerea.

Galerie

Blefaroplastie nechirurgicală”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!