Curățare cu ultrasunet

Categorii: Pentru fața

Curățare cu ultrasunet

Curățarea cu ultrasunet este o metodă de curățare în profunzime a pielii de punctele negre și de înfundarea glandelor sebacee. Această procedură este efectuată cu un instrument asemănător cu o lopățică.

Curățare cu ultrasunet în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere
Curățarea cu ultrasunet este o metodă de curățare în profunzime a pielii de punctele negre și de înfundarea glandelor sebacee. Această procedură este efectuată cu un instrument asemănător cu o lopățică. Înainte de procedură, este obligatorie curățarea și hidratarea feții cu un tonic, care trebuie numaidecât să corespundă subtipului pielii. Reamintim că pielea poate fi normală, grasă, uscată sau mixtă.

Curățarea cu ultrasunet în Laboratorul Frumuseții din Chișinău este realizată de cosmetologii profesioniști și este una dintre cele mai populare proceduri, deoarece de fapt provoacă dureri minime și nu lasă consecințe nedorite sub formă de inflamație și dilatare.

Curățarea glandelor sebacee are loc din contul generării unor unde ultrasonice speciale. Astfel, dispozitivul ajută la îmbunătățirea micro-circulației sângelui în vasele pielii faciale, deoarece în timpul procedurii se produce și un masaj special.

Efect total asupra tenului
Pe durata procedurii, timp de cel mult 20 de minute, sunt regenerate țesuturile, sporește metabolismul. Ecografia contribuie la activarea mecanismelor de oxido – regenerare (redox), precum și la producerea de aminoacizi și proteine.

Printre principalele avantaje ale acestei proceduri, se numără două dintre cele mai importante:

  • E accesibilă pentru orice tip de piele.
  • Nu provoacă iritația pielii.

Curățarea cu ultrasunet produce un efect total asupra tenului. De fapt reprezintă o microvibrație, care pătrunde în pori și îi curăță, eliminând la suprafață conținutul acestora. Procedura contribuie la curățarea pielii, reducând la minim senzațiile neplăcute. Unicul dezavantaj este că pentru porii care necesită o curățare mai intensivă este binevenită repetarea acestei proceduri.

Curățare cu ultrasunet

Curățarea ultrasonică a feței în Moldova în Laboratorul Frumuseții este realizată în condiții sterile cu ajutorul unor mijloace profesionale. În primul rând, pielea dvs.

Curățare cu ultrasunet

Oferă Curățare cu ultrasunet la prețuri accesibile pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Curățare cu ultrasunet în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Îngrijirea pielii faciale cu autorul ultrasunetului: procedura în dinamică...

Îngrijirea pielii faciale cu autorul ultrasunetului: procedura în dinamică…
Procedura prevede mai multe etape: îndepărtarea machiajului, scrabajul pielii (puteți folosi și gommage), aplicarea unui gel umectant, o mască și curățarea cu ultrasunet propriu – zisă. Este binevenită o mască calmantă, utilizarea unui dispozitiv cu efect fizioterapeutic asupra țesuturilor corpului uman și a cremei pentru tipul dvs. de piele.

Când nu este recomandată procedura?

Utilizarea acestei metode de îngrijire a pielii, exclude prezența bolilor dermatologice și a formațiunilor benigne. De asemenea, procedura este contraindicată la al doilea trimestru de sarcină, la fel, acneea, acneea cu elemente inflamatorii purulente proeminente, demodicoza, bolile grave ale sistemului cardiovascular.

Care este rezultatul scontat?

Curățarea ultrasonică a feței în Moldova în Laboratorul Frumuseții este realizată în condiții sterile cu ajutorul unor mijloace profesionale. În primul rând, pielea dvs. va primi a doua existență și va începe din nou ”să respire”, conturul se va netezi semnificativ, în timp ce porii se vor îngusta și vor deveni mult mai curați. În plus, tenul va deveni elastic și va emana prospețime.

Câte tratamente vor fi necesare?

Practic, peelingul cu ultrasunet se face o dată la 2 – 3 luni, în funcție de tipul și starea pielii. Pentru pielea uscată, procedura trebuie efectuată o dată la 3 luni.

Deja astăzi vă puteți programa pentru consultația cosmetologului în Laboratorul Frumuseții apelând la numărul de telefon indicat pe site-ul

Galerie

Curățare cu ultrasunet în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!