Peeling сhimic

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Peeling сhimic

Peelingul chimic este una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice. Implică procesul de îndepărtare a stratului superior de piele moartă, ceea ce permite accelerarea reînnoirii fiziologice a acestuia.

Peeling сhimic în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Peelingul chimic este una dintre cele mai eficiente proceduri cosmetice. Implică procesul de îndepărtare a stratului superior de piele moartă, ceea ce permite accelerarea reînnoirii fiziologice a acestuia. Eliminarea ridurilor la Chișinău, în cele mai dese cazuri, este efectuată prin metode complexe, iar peelingul chimic devine o parte a acestei proceduri. Cu toate că aceasta nu e unica destinație a peelingului, oportunitățile pe care le oferă sunt mult mai largi.

Tratamentul pigmentării

Tratamentul pigmentării, atât celei de vârstă, cât și eliminarea pistruilor obișnuiți, este, de asemenea, obiectul tehnicii de peeling chimic. Mai mult, acest procedeu se aplică nu doar la față, dar și pentru pielea mâinilor, gâtului, decolteului – oriunde pot apărea problemele descrise mai sus.

Peelingul chimic în Chișinău: noi oportunități în cosmetologia modernă
Astfel de proceduri sunt efectuate utilizând componențe special selectate care accelerează procesele naturale de exfoliere a pielii. Astfel, peelingul chimic:

  • îmbunătățește tonusul pielii,
  • ameliorează textura ei,
  • nivelează tonul feței,
  • reduce manifestările acneei (erupția cutanată),
  • nivelează relieful pielii, ceea ce permite utilizarea tehnicii pentru a elimina cicatricile și
  • marcajele acneice,
  • stimulează procesele de revitalizare.

Peeling сhimic

Oferă peeling сhimic la prețuri accesibile pe corp și pe față. Procedura nu provoacă nici un fel de disconfort și se desfășoară în condițiile unui cabinet cosmetologic cu respectarea standardelor sanitare.

Peeling сhimic

În clinica noastră, peelingul chimic se efectuează numai după consultarea unui medic, care vă va ajuta să alegeți compoziția perfectă pentru fiecare caz specific. Deci, pentru o expunere relativ superficială, se folosesc acizi din fructe, uneori acid alfa-hidroxi (numit și acid glicolic).

Peeling сhimic în
„Laboratorul frumuseții”

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

Tratamentul pigmentării: caracteristicile procedurii...

Tratamentul pigmentării: caracteristicile procedurii…
În funcție de gradul de expunere, peelingul chimic poate fi superficial, median și profund. Primul tip de proceduri este oferit chiar în saloanele frumuseții – în cabinete modeste – ele nu necesită abilități speciale.

Dacă vorbim despre o penetrare în adâncime a pielii, de nivel mediu și profund, apoi peelingul chimic la Chișinău este efectuat numai în condițiile clinicilor de cosmetologie, deci, la nivel profesionist. Peelingul care poate fi efectuat acasă, implică utilizarea unor mijloace mai puțin agresive și, prin urmare, nu asigură un efect rradical.

Procedura nu are restricții speciale în funcție de vârstă, dar cel mai des este necesară femeilor după vârsta de 30 de ani, damele mai tinere recurg de regulă la peeling pentru a elimina semnele acneei.

Tratamentul pigmentării și al ridurilor: cum funcționează peelingul chimic?

Preparatele utilizate pentru această procedură includ acizi din fructe și alte ingrediente active. Cu ajutorul lor, celulele moarte sunt îndepărtate, în timp ce alte componente ale unor astfel de agenți stimulează reînnoirea celulelor, nivelează liniile de relief, anihilează efectul pigmenților și provoacă producerea sporită de colagen.

Totul depinde de faptul ce anume medicamente sunt utilizate pentru procedură, însă, în linii mari, principiul este același – acizii într-un mod anume dizolvă legăturile dintre celule, iar organismul încearcă să le restabilească, ceea ce ajută la reînnoirea pielii. În mod firesc, datorită numărului mare de celule reînnoite, pielea devine mai moale, mai fragedă și în același timp rezistentă.
În clinica noastră, peelingul chimic se efectuează numai după consultarea unui medic, care vă va ajuta să alegeți compoziția perfectă pentru fiecare caz specific.

Deci, pentru o expunere relativ superficială, se folosesc acizi din fructe, uneori acid alfa-hidroxi (numit și acid glicolic). Peelingul chimic profund necesită ingrediente mai serioase – acid tricloroacetic și fenol. Însă, tratarea pielii presupune și estimarea caracteristicilor pielii pacientului, gradul de sensibilitate al acestuia.

Galerie

Peeling сhimic în „Laboratorul frumuseții”

Aveți
întrebări?

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!